ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ασφάλειες όλων των Κλάδων,σε
Συνεργασία με τις Μεγαλύτερες
Ασφαλιστικές Εταιρείες και στις
Χαμηλότερες τιμές της Αγοράς
  ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
Υπερχρεωμένες Επιχειρήσεις.
Πάρτε Ανάσα.Έμπειροι Οικονομολόγοι.
Ρυθμίζουμε τα Δάνειά σας. Διαγραφές.
Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός
σε όλα τα Στάδια της Διαδικασίας.


  ΑΚΙΝΗΤΑ
Εκτιμήσεις Ακινήτων Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών - Νόμος Κατσέλη. Ειδικές Πραγματογνωμοσύνες και Εκτιμήσεις επί Ακίνητης Περιουσίας. Μέλη της Ένωσης Πιστοποιημένων Ειδικών Πραγματογνομώνων Ελλάδας, ΕΠΠΑ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ
Λόγοι Προτίμησης
 
Συνεντεύξεις
 
Δημοσιεύσεις
 
Σχόλια Πελατών
 
Σχόλια Ειδικών
 
Άρθρα
 
Αστείο & Αλήθεια
 
Στα Σοβαρά
 
Ειδήσεις
 
Πρόγραμμα TV
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Αρτέμιδα Αττικής
Λ.Βραυρώνος 211 (6η στάση)
Τ.Κ. 19016
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Τηλ: +30 22940 49597
        +30 22940 45287
        +30 22940 47773
            (8 γραμμές)

Fax: +30 22940 46827


e-mail: financial-solutions@virvilis.grΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

  08:30 έως 20:30
ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

  08:30 έως 21:00
ΠΕΜΠΤΗ

 08:30 έως 16:30 
ΣΑΒΒΑΤΟ
 
08:30 έως 15:30 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
09:00 έως 17:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
09:00 έως 13:00

Αναλαμβάνουμε Υποθέσεις Πανελλαδικά
02/09/2015  Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά
Νόμος σαν ..παραμύθι .......Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά 
 
Το 2010 και ενώ η επέλαση του 1ου Μνημονίου είναι γεγονός η τότε Υπουργός Οικονομικών κυρία Κατσέλη φέρνει στη Βουλή το Ν.3869/2010, ως ασπίδα στην επιγενόμενη οικονομική αδυναμία των δανειοληπτών, που λίγα χρόνια πριν μέσα στην ευωχία των χαμηλών επιτοκίων αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα σπίτι για τα γεράματά τους και για τα παιδιά τους, ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.
 
Ο Νόμος ψηφίζεται και δίνεται αγώνας για  να τον εφαρμοστεί στην πράξη, σε ένα ολοκαίνουργο νομικό περιβάλλον.  
Στα επόμενα χρόνια και με την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων και περιορισμένα αμειβόμενοι, (αφού οι πελάτες έχουν το τεκμήριο ...της αφραγκίας), κατόρθωσε να προκύψει Νομολογία, τόσο καλή μάλιστα που οι ενστάσεις των τραπεζών έπεφταν σαν τραπουλόχαρτα…. 
Είναι πρόδηλο, ότι η σωρεία ευνοϊκών αποφάσεων υπέρ των δανειοληπτών δεν άρεσε στους δανειστές μας.
Δυο καλοκαίρια πριν μάλιστα είχαν κάνει  επίσημη επίσκεψη στους Ειρηνοδίκες, αλλά παραδόξως βρήκαν των περισσότερων τα ώτα κλειστά  (ενώ κάπως διαφορετικά το φαντάζονταν ) και οι δίκαιες αποφάσεις υπέρ των δανειοληπτών άρχισαν να ενοχλούν τους δανειστές όλο και παραπάνω !
 
Δίκαιες οι αποφάσεις, οι περισσότερες - όχι με κούρεμα δανείων 100% φυσικά - και ενίοτε και κάποιες αδικίες - έδιναν δίκαιες απομειώσεις των οφειλών, που οι κατατρεγμένοι δανειολήπτες μπορούσαν πλέον να ανταποκριθούν στις δόσεις τους για το υπόλοιπο της οφειλής, καθόσον αυτές οι μειώσεις  ήταν ευθέως ανάλογες της απομείωσης των μισθών και των συντάξεών τους και υπολογιζόμενες στο 80% της αντικειμενικής αξίας της προστατευόμενης κατοικίας.
 
Και φτάνουμε  στον ιστορικό Αύγουστο του 2015 με ένα 3ο Μνημόνιο, που πρώτο πρώτο συμπεριέλαβε – οποία βιασύνη, γιατί άραγε; - την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του Ν.3869/2010 (και του ΚΠΟΛΔ, μα αυτό είναι ένα άλλο πιο τρομακτικό παραμύθι)....εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο που είναι παχιές οι μύγες και η θερινή ραστώνη «αποβλακώνει».…Τους γνώστες της υπερχρέωσης δεν τους αποβλάκωσε ποτέ όμως !
 
Τι φαντάζεστε, ότι η αυγουστιάτικη ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του Ν.3869/2010 είναι υπέρ του δανειολήπτη ; ΟΧΙ φυσικά υπέρ των Τραπεζών είναι και μάλιστα  με ένα κρυφό δόλωμα : Τη συμπερίληψη (εάν το επιθυμεί ο εντολέας ) στις νέες Αιτήσεις των οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά Ταμεία ή ακόμη καλύτερα στις παλιές Αιτήσεις (εάν το επιθυμεί ο εντολέας)  μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τις οφειλές προς το Δημόσιο, και τα ασφαλιστικά Ταμεία  !!!
Τώρα πώς γίνεται οι οφειλές προς το Δημόσιο να τυγχάνουν ρύθμισης ή και κουρέματος εύλογα ενάντια στο Δημόσιο Συμφέρον  και να έχουν την ΙΔΙΑ μεταχείριση όπως τα ιδιωτικά χρέη , αυτό ένας Θεός το ξέρει ! Ή μήπως όχι; Μάλλον η ΕΚΤ το ξέρει και τα απολωλότα πρόβατα - οι ελληνικές Τράπεζες (όσες και για όσο καιρό  θα απομείνουν ελληνικές! ).
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΡΑΜΥΘΙ
 
Μας λένε οι Τραπεζίτες :
-Έ όχι που θα εξοφλείτε το πτωχό Δημόσιο με όσα σας περισσεύουν ΚΑΙ θα αφήνετε τις οφειλές προς τις Τραπεζούλες μας κουτσουρεμένες !-Θέλουν και σπίτια οι «αχρείοι» …χωρίς να ΜΑΣ πληρώνουν, κλαψουρίζουν οι τραπεζίτες, γιατί τρείς ( 3 ) ανακεφαλαιοποιήσεις δεν επαρκούν…-Εδώ, εδώ ελάτε - δημόσια και ιδιωτικά χρέη - στοιχηθείτε όλα μαζί σε μια Αίτηση και να δούμε ποιος θα βγει κερδισμένος: ο δανειολήπτης, το ελληνικό Δημόσιο ή οι τραπεζούλες;. Βάζω στοίχημα λοιπόν, ότι ο  μόνος κερδισμένος θα είναι οι Τράπεζες  και έχω κάποια επιχειρήματα γι΄ αυτό, μα δεν είναι της παρούσης !
 
Ο Νόμος …σαν παραμύθι κατάντησε παραμύθι !
 
Ψηφισμένος από τις 18 Αυγούστου 2015 μέχρι και σήμερα που μιλάμε, ελάχιστες Αιτήσεις έχουν κατατεθεί, διότι ο νομοθέτης μέσα στη βιασύνη του ΚΑΙ μέσα στη ντάλα καλοκαίρι «κάτι» ξέχασε να συμπεριλάβει: ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!
Ο Νόμος, που φτιάχτηκε για να προστατεύσει την πρώτη κατοικία, κατάντησε σουρωτήρι που από τις τρύπες του τρέχουν Υπουργικές Αποφάσεις, για να ρυθμίσουν αυτά που «ξεχάστηκαν» από το νέο Νόμο, που ψηφίστηκε μέσα στο 15Αύγουστο !
 
Δύο Υπουργικές αποφάσεις έχουν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και μια ερμηνευτική εγκύκλιος για να ρυθμίσουν αυτά που δυστυχώς λησμονήθηκαν (;) από τους συντάκτες του Νόμου που ψηφίστηκε στις 14.8.2015 !. Η  Βουλή ήταν κλειστή και άνοιξε άρον άρον γι΄αυτό το λόγο ! Έκτοτε Υπουργικές Αποφάσεις εκδίδονται δυσερμήνευτες και αντικρουόμενες  μεταξύ τους για να συμπληρώσουν τον βιαστικό Νόμο και αισίως φτάσαμε στα τέλη του Οκτωβρίου και ΚΑΜΙΑ από αυτές τις υπουργικές αποφάσεις δεν λέει μια σαφή κουβέντα για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  !!!
 
 Τι έγινε, βρε παιδιά, θα περιμένουμε πολύ ακόμη ;;;
 
Σε λίγες μέρες (30.10.2015) αίρεται η αναστολή των πλειστηριασμών, οι Αιτήσεις του νέου Νόμου Κατσέλη είναι στον αέρα και εμείς τρέχουμε να μαζέψουμε 42 δικαιολογητικά που χρειάζονται για «να εγκριθεί  το δικόγραφό» από τους γραμματείς των Ειρηνοδικείων και καμιά 35αριά δικαιολογητικά  για να ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ τις ΠΑΛΙΕΣ μας Αιτήσεις, που θα θεωρούνται de jure ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΤΩΝ ΔΟΛΙΟΣ, εφόσον τα δικαιολογητικά  δεν προσκομιστούν μέχρι τις 19.2.2016 !
 
Μη μου πείτε ότι τα φουσκώνω. Τόσα και περισσότερα μπορεί να είναι τα δικαιολογητικά, γιατί ΑΦΟΡΟΥΝ και τον /τη σύζυγο που δεν πήρε ποτέ δάνειο, που δεν χρωστάει πουθενά, μα θα πρέπει και αυτός/ή να το αποδείξει με έγγραφα!
 
Α ναι, ξέχασα και τα ίδια δικαιολογητικά για τα ανήλικα τέκνα με περιουσία !
ΟΧΙ πια λόγια, μόνο δικαιολογητικά !
Και επειδή ως Οικονομολόγος 30 χρόνια στην αγορά, τυγχάνω ολίγον καχύποπτος, αφήστε με να υποψιαστώ, ότι έρχονται και άλλες ΚΥΑ, που τον παραμυθένιο Νόμο θα τον κάνουν τέτοιο παραμύθι, που με σκυμμένο το κεφάλι θα αναγκαστούν οι εντολείς να προστρέξουν στον αναμφίβολα «φιλεύσπλαχνο» τραπεζίτη, να τους  (απο)-ρυθμίσει τις δόσεις των δανείων τους με ρυθμίσεις διάρκειας 70 ετών και τους αντίστοιχους τόκους φυσικά, εφόσον κατορθώσουν να χαρακτηριστούν όμως «συνεργάσιμοι δανειολήπτες».
 
Γιατί, όταν παλεύεις να σώσεις το σπίτι σου σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου δεν θεωρείσαι ποτέ συνεργάσιμος, το αντίθετο μάλιστα, θεωρείσαι εκ προοιμίου ανειλικρινής και βάζεις σε δικαστικές διαμάχες τις τράπεζες που έχουν τόσες δουλειές να κάνουν και τόσα οικονομικά προβλήματα να επιλύσουν, ενώ εσύ αράζεις με το επίδομα ανεργίας πίνοντας τον καφέ σου!
 
Ευελπιστώ, ότι κάποια μέρα τα παιδιά μας θα διηγούνται στα εγγονάκια μας το πιο όμορφο παραμύθι, δηλαδή, πώς έσωσαν το σπίτι τους ο παπ-πούς και η γιαγιά στα χρόνια της Κατοχής, συγγνώμη λάθος, στα χρόνια των Μνημονίων, ήθελα να πω ! Με ζάλισαν οι ΚΥΑ !Η Εταιρεία μας λειτουργεί καθημερινά από τις 08.30  έως τις 20.30  και Σάββατο.
 
Οι Οικονομολόγοι μας και οι προτεινόμενοι Νομικοί, είναι πάντα πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουν για το πως θα βγείτε από το οικονομικό αδιέξοδο και πως θα αντιμετωπίσετε οριστικά τα υπέρογκα χρέη, τα οποία οι συνεχείς μειώσεις των αποδοχών και η ανεργία κάνει δυσβάσταχτα...
 
Ουσιαστική Λύση μπορεί να δώσει μόνο η Δικαιοσύνη μέσα από μια σωστή και υπεύθυνη διαδικασία εφ΄όσον οι εξωδικαστικές προσπάθειες δεν ευδοκιμήσουν.
                                               Εμπιστευθείτε μας.

Η Εταιρεία μας "virvilis financial solutions ltd", έχει απόλυτη επιτυχία στις υποθέσεις υπερχρέωσης φυσικών ή νομικών προσώπων που έχει αναλάβει, λόγω της τεράστιας εμπειρίας των στελεχών μας και της υπευθυνότητας που αντιμετωπίζει την κάθε υπόθεση, με έμφαση στη κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει την έκβαση. Όσοι μας εμπιστεύθηκαν, τους βγάλαμε από το οικονομικό αδιέξοδο.
 
Αρπάξτε τη δεύτερη ευκαιρία!
Αναλυτικές πληροφορίες για ρύθμιση οφειλών κλικ ΕΔΩ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Αρτέμιδα Αττικής
Λ.Βραυρώνος 211 (6η στάση)
Τ.Κ. 19016
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Τηλ: +30 22940 49597  
        +30 22940 45287
        +30 22940 47773
  
              (8 γραμμές)
Fax: +30 22940 46827
e-mail: financial-solutions@virvilis.gr
 
 
 
  ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
03/12/2018
Εξωδικαστικός Συμβιβασμός
  Η Πλατφόρμα Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών
  περισσότερα
07/05/2018
Τριγμοί λόγω Πλειστηριασμών..
  το πιο σοβαρό θέμα..
  περισσότερα
18/04/2018
Μη Τολμήσουν..
  μη το Διανοηθούν καν..
  περισσότερα
14/03/2018
Χρέη Επιχειρήσεων..
  Σανίδα Σωτηρίας..
  περισσότερα
25/01/2017
"Κερδίθηκε" η Έφεση..
  Νέα απόφαση σταθμός Εφετείου υπέρ πελάτη "μας"..
  περισσότερα
24/11/2016
Δεκτή και Μεταρρύθμιση Απόφασης
  Κερδήθηκε η μεταρρύθμιση υπέρ "πελάτη" μας..
  περισσότερα
15/03/2016
Απόφαση Κόλαφος..
  Συνυπεύθυνες οι Τράπεζες..
  περισσότερα
01/03/2016
Νέα Συγκλονιστική Διαγραφή Χρεών
  Σώθηκαν & τα Τρία Ακίνητα
  περισσότερα
14/10/2015
Τεράστια Διαγραφή Χρέους
  Τη Λύση Δίνει η Δικαιοσύνη...
  περισσότερα
16/01/2013
Διαγραφή Χρέους μαμούθ από το Ειρηνοδικείο
  Απαλλαγή από Οφειλή 520.000 ευρώ...
  περισσότερα
06/03/2012
Τι αλλάζει στις εισπρακτικές εταιρείες
  Πως προστατέυονται οι καταναλωτές
  περισσότερα
08/12/2011
Διαγραφή 250.000 Ευρώ
  Δικαστήριο Διέγραψε Χρέος Δανειολήπτη Ύψους 250.000 Ευρώ
  περισσότερα
28/11/2011
Διαγραφή του 93% των Οφειλών
  Το Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων διέγραψε το 93% των χρεών δανειολήπτριας...
  περισσότερα
11/08/2011
Η Πρώτη Απόφαση
  Δημοσιεύτηκε η Πρώτη Απόφαση Στη Θεσσαλονίκη
  περισσότερα
05/07/2011
Λειτουργία του blog.virvilis.gr
  Μπορείτε να ενημερωθείτε, να σχολιάσετε και να ρωτήσετε.
  περισσότερα
01/07/2011
Πρώτη Απόφαση ν. 3869/10
  Δικαίωση Για Υπερχρεωμένο Φυσικό Πρόσωπο..
  περισσότερα
  Εγγραφή σε Newsletter
Διεύθυνση Email:
Επιβεβαίωση Email:
:
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Για σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης και τυχόν υπαγωγή σας στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νέου νόμου επικοινωνήστε μαζί μας.
περισσότερα
 
ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Οφειλών Επιχειρηματιών...
περισσότερα
 
ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η Εταιρεία μας για τις Νομικές σας υποθέσεις προτείνει...
περισσότερα
 
ΨΗΦΙΣΤΕ
Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη διαγραφή του χρέους της χώρας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες.
περισσότερα
 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το Τραπεζικό Μας Τμήμα Είναι Έτοιμο....
περισσότερα
 
ΚΑΡΙΕΡΑ
Προϋποθέσεις Συνεργασίας με την Εταιρία μας
περισσότερα
 
ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ
Η Ψυχολογία Στην Κρίση...
περισσότερα
 
blog.virvilis.gr
Επισκεφθείτε το BLOG μας
περισσότερα