Αναζήτηση Ακινήτου
Τύπος Ακινήτου:
     
Περιοχή:
   
 
 
 
     
Από:
Έως:
 
Από:
Έως:
 
 
 
  Αναζήτηση κωδικού
Κωδικός Ακινήτου:
 
 
  Κατηγορίες Ακινήτων
  Κατοικίες
  Ενοικιάσεις Κατοικιών
  Εξοχικές Κατοικίες
  Οικόπεδα
  Οικόπεδα - Εκτός Σχεδίου
  Επαγγελματικά Οικόπεδα
  Επαγγελματικοί Χώροι
  Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Βιομηχανικά Ακίνητα
  Τουριστικά Ακίνητα
  Ειδικά Ακίνητα
 
 
Κωδικός Ακινήτου: 1001
Κωδικός Ακινήτου: 1001
Έτος Κατασκευής: 1950
Τετραγωνικά Μέτρα: 255
Τιμή: 4.850.000 2ακίνητα
Περιοχή: Σύνταγμα Γλυφάδα
 
   Το ακίνητο-επαγγελματική στέγη βρίσκεται στον Ν Αττικής στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία συντάγματος που είναι η κάρδια της Αθηνάς. Είναι διατηρητέο και η άδεια του  είναι προ του 1955.
Με σύνολο επιφάνειας 255τμ2 που αποτελείται από υπόγειο 115τμ2 και ισόγειο 140τμ2  να βλέπει την πλατεία συντάγματος, το ακίνητο-επαγγελματική στέγη διαθέτει όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ύδρευση,ηλεκτρισμό,τηλέφωνο,ιντερνέτ).
Είναι μισθωμένο με μηνιαίο μίσθωμα προ ύφεσης 19.000€ και σήμερα 10.000€ και το συμβόλαιο λήγει στης 30/03/2021
Η πλατεία συντάγματος καθώς και το ακίνητο-επαγγελματική στέγη βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα περισσότερα αξιοθέατα της Κεντρικής Αθήνας.
Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις γειτονίες Πλάκα, Μοναστηράκι, Κολωνάκι και Ψυρρή. 
Οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης, Αρχαίας Αγοράς, Βιβλιοθήκης του Αδριανού είναι επίσης πολύ κοντά. 
Στο νότιο τμήμα της πλατείας, κοντά στο ακίνητο ξεκινά η οδός Ερμού που αποτελεί τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας και ένας από τους πιο ακριβούς δρόμους στον κόσμο με βάση την αξία των ακινήτων.
   Το ακίνητο-επαγγελματική στέγη  βρίσκεται κοντά σε πολλά υπουργεία (Υπουργείο Οικονομικών και Εξωτερικών), Δημόσιες Υπηρεσίες (ΙΚΑ) και μουσεία (Μουσείο Μπενάκη). Εξαιτίας της προνομιακής θέσης το ακίνητο-επαγγελματική στέγη  είναι δίπλα σε πολλά ξενοδοχεία με πιο γνωστό το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.  Επίσης η πρόσβαση μπορεί να γίνει παρά πολύ εύκολα και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους μιας και η Πλατεία Συντάγματος αποτελεί κόμβο συγκοινωνιών, με πολλές λεωφορειακές γραμμές, τρόλεϊ, μετρό (γραμμές 2 και 3) και τραμ να κάνουν στάση εδώ, ενώ συνδέεται συγκοινωνιακά και με το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Γενικότερα η τοποθεσία του ακίνητου είναι κεντρική και αυτό διαπιστώνεται εύκολα από το γεγονός πως η αρίθμηση των αθηναϊκών δρόμων ξεκινά από εδώ με τους ζυγούς αριθμούς να βρίσκονται από την δεξιά πλευρά καθώς και όλες οι χιλιομετρικές απόστασης στον Ελλαδικό χώρο έχουν ως κέντρο αναφοράς την πλατεία συντάγματος.
Συνοπτικά, τα βασικότερα πλεονεκτήματα του ακίνητου-επαγγελματική στέγη είναι σαφώς η στρατηγική θέση και η φήμη της συγκεκριμένης περιοχής που ακόμα και σήμερα σε καιρούς ύφεσης θεωρούνται από της πιο ακριβές διεθνώς μαζί με της περιοχές του Κωλονακίου και της Πλάκας.
    Το ακίνητο ανήκει σε offshore Εταιρία, άρα δεν επιβαρύνεται με φόρο μεταβίβασης και επίσης στην μεταβίβαση των υποθηκών υπάρχει μία ελάχιστη έκπτωση της τάξεως του 15% έως και 25% σε περίπτωση εξόφλησης.

Η Εταιρία διαθέτει δύο ακίνητα.
   Το δεύτερο ακίνητο είναι πολυτελέστατη κατοικία και βρίσκεται στην Αθήνα στον Ν Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή γκολφ του δήμου Γλυφάδας που είναι από τους μεγαλύτερους και ομορφότερους δήμους των Αθηνών, ένα παραλιακό προάστιο στα νότια που το διατρέχουν 2 μεγάλοι λεωφόροι (Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης) απέχει μόλις 14κμ από την Αθήνα και 7,5κμ από το Φάληρο ενώ από το αεροδρόμιο ελ Βενιζέλος 25κμ. Επίσης γειτονεύει με τους δήμους Ελληνικού, Βούλας και Αργυρούπολης.
Είναι μονοκατοικία μεζονέτα ανεξάρτητη που βρίσκεται στην περιοχή γκολφ γλυφάδας, γωνιακή σε οικόπεδο που έχει έκταση 880τμ2 και περιλαμβάνει: Ανεξάρτητη εξωτερική πισίνα, 2 θέσης πάρκινγκ, το ισόγειο 70τμ2, το υπόγειο 82τμ2, το Α όροφο 80 τμ2, και το δώμα 18τμ2. Επίσης εντοπίζουμε 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 κλειστές θέσεις πάρκινγκ και εξωτερική πισίνα. Θέα έχει την Γλυφάδα και τη θάλασσα.
Το κτίριο έχει δεχτεί τουλάχιστον 2 ολικές ανακαίνισης και επίσης διαθέτει όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ύδρευση, ηλεκτρισμό, τηλέφωνο).
Είναι μισθωμένο σε ιδιώτη ως την 1/1/2014 με μηνιαίο μίσθωμα 2000€.
  Σε μικρή απόσταση από το ακίνητο εντοπίζουμε τον πρώην διεθνή αερολιμένα (Ελληνικό) ο οποίος σχεδιάζεται να γίνει από τα μεγαλύτερα πάρκα της Ευρώπης (συμφώνα με δημοσιεύματα στον τύπο), 4 μαρίνες ελλιμενισμού, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (δεη,οτε), τράπεζες, αστυνομικό τμήμα, τροχαία, μέσα μαζικής μεταφοράς, ΚΕΠ, κεντρα άθλησης (γκολφ, κολυμβητήριο) και το δημοτικό ωδείο. Κατά συνέπεια εντοπίζονται όλες η υπηρεσίες που εξυπηρετούν το ακίνητο.  
Συνοπτικά, τα βασικότερα πλεονεκτήματα της περιοχής του ακίνητου είναι σαφώς η θέση αλλά και η φήμη της περιοχής που θεωρείται ακόμα και σήμερα από της ακριβότερες περιοχές. Μαζί με της περιοχές κολυμβητηρίου και  Άγιου Νικολάου, φυσικά παραμένει και τόπος ψυχαγωγίας και διασκέδασης.
  Όπως είπαμε μαζί με το επαγγελματικό ακίνητο του Συντάγματος ανήκουν σε offshore Εταιρία και δεν επιβαρύνονται με φόρο μεταβίβασης. Επιπλέον υπάρχει και μία ελάχιστη έκπτωση της τάξεως του 15% στη μεταβίβαση της υποθήκης έως και 25% σε περίπτωση εξόφλησης.
Για περισσότερες πληροφορίες και επαφή με τα ακίνητα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

2294045287, 2294049597 & 2294047773  
e-mail financial-solutions@virvilis.gr
 
 
 
 
 
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
 
Ονοματεπώνυμο*  
Διεύθυνση  
Τηλέφωνο*  
Email*  
Μήνυμα