Αναζήτηση Ακινήτου
Τύπος Ακινήτου:
     
Περιοχή:
   
 
 
 
     
Από:
Έως:
 
Από:
Έως:
 
 
 
  Αναζήτηση κωδικού
Κωδικός Ακινήτου:
 
 
  Κατηγορίες Ακινήτων
  Κατοικίες
  Ενοικιάσεις Κατοικιών
  Εξοχικές Κατοικίες
  Οικόπεδα
  Οικόπεδα - Εκτός Σχεδίου
  Επαγγελματικά Οικόπεδα
  Επαγγελματικοί Χώροι
  Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Βιομηχανικά Ακίνητα
  Τουριστικά Ακίνητα
  Ειδικά Ακίνητα
 
 
Εκτιμητές
 
Εκτίμηση ακινήτων για Υπερχρεωμένα Φυσικά Πρόσωπα ή και Επιχειρήσεις.

Παραδίδουμε εκτιμήσεις ακινήτων για όσους κάνουν υπαγωγή στο νόμο 3869/10 - Νόμος Κατσέλη, όπως αυτός τροποποιήθηκε, για διάσωση της κύριας κατοικίας σας, με μεγιστοποίηση του ύψους της διαγραφής των δανείων σας έχοντας ως βασικό κριτίριο, το εισόδημά σας και την ΕΜΠΟΡΙΚΗ αξία του ακινήτου ή των ακινήτων σας και όχι της αντικειμενικής αξίας, όπου σε πολλές περιπτώσεις λόγω του αρνητικού κλίματος στην αγορά ακινήτων, είναι υψηλότερες των εμπορικών.

Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές εκτίμησης του ακινήτου σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τομέων. Η τεχνογνωσία μας στις εκτιμήσεις καλύπτει τον εμπορικό- επαγγελματικό τομέα (Γραφεία, Εμπορικά Καταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Βιομηχανίες, Αποθήκες), τον οικιστικό τομέα (Διαμερίσματα, Μονοκατοικίες, Εξοχικά), την γη (οικόπεδα, αγροτεμάχια) καθώς και εξειδικευμένους τομείς, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, εκθεσιακά κέντρα κλπ. Η εκτίμηση είναι σύμφωνη με τα πρότυπα της ΕΠΠΑ (Ένωσης Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων) και με τα Διεθνή Πρότυπα Εκτίμησης (NAR), τα Πρότυπα του National Association of Realtors.

See full size image

Εκτιμήσεις Ανάπτυξης
Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό γνώσεων της τοπικής αγοράς  και εμπειρογνωμοσύνης, ώστε να παρέχουμε ένα πλήρη σχεδιασμό και αξιολόγηση της ανάπτυξης για να ανταποκριθούμε στις ειδικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη ή επενδυτή. Η virvilis financial solutions ltd συστήνει το βέλτιστο και καλύτερο σενάριο χρήσης - για την καλύτερη εκμετάλλευση  του ακινήτου, λαμβάνοντας υπόψη τυχόν σχεδιαστικούς ή νομικούς περιορισμούς. Εξετάζουμε όλες τις εναλλακτικές πιθανές χρήσεις και εντοπίζουμε τυχόν εμπόδια στην ανάπτυξη ή άλλα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Η έμπειρη ομάδα μας είναι εξειδικευμένη στην ανάληψη εκτιμήσεων σύνθετων μικτής χρήσης αναπτυξιακών σχημάτων. Με τον ίδιο τρόπο προχωρούμε σε έρευνα αγοράς και ανάλυση όλων των πτυχών της αγοράς ακινήτων.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2294045287, 2294049597 ή αποστείλατε ηλεκτρονική αλληλογραφία

 e-mail: realestate@virvilis.gr