Αναζήτηση Ακινήτου
Τύπος Ακινήτου:
     
Περιοχή:
   
 
 
 
     
Από:
Έως:
 
Από:
Έως:
 
 
 
  Αναζήτηση κωδικού
Κωδικός Ακινήτου:
 
 
  Κατηγορίες Ακινήτων
  Κατοικίες
  Ενοικιάσεις Κατοικιών
  Εξοχικές Κατοικίες
  Οικόπεδα
  Οικόπεδα - Εκτός Σχεδίου
  Επαγγελματικά Οικόπεδα
  Επαγγελματικοί Χώροι
  Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων
  Βιομηχανικά Ακίνητα
  Τουριστικά Ακίνητα
  Ειδικά Ακίνητα
 
 
Καλωσορίσατε
 

 Η Εταιρία "VIRVILIS FINANCIAL SOLUTIONS" L.T.D., και το κτηματομεσιτικό τμήμα της, με την εμπειρία του στα ακίνητα, αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη αγορά – επένδυση σε όλη την Ελλάδα. Το γραφείο μας στην Αττική διαχειρίζεται με απόλυτη εχεμύθεια και ταχύτητα πληθώρα ακινήτων που μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.


     Μέσα απο τα επιλεγμένα ακίνητά μας θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας ή θα μας αναθέσετε το δικό σας ακίνητο για άμεση προώθηση και πώληση χάρη του μεγάλου πελατολογίου που διαθέτουμε σε Ελλάδα, Κίνα, Ρωσία και στην ομογένεια Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία κλπ.

    Εκτός από τα ακίνητα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, 2.000 και πλέον ακόμη ακίνητα βρίσκονται στη διαθεσή σας για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει καλύτερα.
    Η Εταιρία μας, διαθέτει  άριστους συνεργάτες, μηχανικούς ή κατασκευαστές, για να σας δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για την ανέγερση του ακινήτου σας, την αντιπαροχή ή την ανταλλαγή του.  Επικοινωνήστε για να ενημερωθείτε, σκεφτείτε και αποφασίστε... μαζί μας !

    Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και είμαστε πάντα στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση. 
ΠΡΟΣΟΧΗ Οι τιμές των ακινήτων αφορούν την προ κρίσης εποχή. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο συγκεκριμένο ακίνητο η τιμή θα επαναπροσδιοριστεί στα σημερινά δεδομένα και πάντα σε συνεννόηση με τον πωλητή. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΜΑΣΑΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΜΕ Α.Μ. 7406, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΠΑ (ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΙΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΌΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕ Α.Μ. 0059 ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ N.A.R.
(
National Association of Realtors)

Βιρβίλης Λάμπρος
Υπεύθυνος Τμήματος Ακινήτων

β