Χρηματοδοτήσεις
  Νέες Χρηματοδοτήσεις
  Εξωτερικού για Επιχειρήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Αξίζει Την Προσοχή Σας
Προσοχή στις παγίδες. Προσοχή στην ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών δανειακών συμβάσεων με ΝΕΕΣ με σκοπό να μειώσετε τη μηνιαία δόση... Προσοχή στις προτροπές των ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ και στους απλούς υπαλλήλους τους που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν άλλοτε τους φίλους και άλλοτε τους Δικηγόρους. Ενημερωθείτε ΣΩΣΤΑ πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Ένα ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ μπορεί να σας κοστίσει πολλά. Μπορείτε να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα θέλετε στην Εταιρεία μας τηλεφωνικά, μέσω e-mail ή στο blog.virvilis.gr
 

...οι τράπεζες προσεγγίζουν μαζικά τους δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν και με το πρόσχημα ότι αντιλαμβανόμαστε τη στενωπό προσφέρονται να «βοηθήσουν» ώστε να πειστούν οι δανειολήπτες να προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση των (κόκκινων) δανείων τους. Φέρονται προς αυτή τη κατεύθυνση διατεθειμένοι να τους μειώσουν σημαντικά τη μηνιαία δόση με το επιχείρημα ότι με τον τρόπο αυτό θα ελαφρυνθεί ο μηνιαίος προϋπολογισμός τους… Στην πραγματικότητα όμως γνωρίζουν ότι ακόμη και μετά την αναδιάρθρωση, οι περισσότεροι αποκλείεται να τα καταφέρουν… Αφού λοιπόν γνωρίζουν ότι η συντριπτική  πλειοψηφία δεν πρόκειται να εξοφλήσει το χρέος, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το κάνουν… Η απάντηση έχει ως εξής:
Με προβαλλόμενο «όφελος» τη μείωση της μηνιαίας δόσης, προτείνουν την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των παλαιών συμβάσεων ΜΕ ΝΕΕΣ, με ταυτόχρονο πιεστικό αίτημα την εγγραφή προσημείωσης υποθήκης σε οποιοδήποτε ακίνητο ιδιοκτησίας του δανειολήπτη. Εν συνεχεία  βγάζουν μικρότερη σε σχέση με την παλαιά  δόση, με ορίζοντα όμως αποπληρωμής σε πολύ μεγαλύτερο βάθος χρόνου. Το  αποτέλεσμα εδώ είναι ότι ο δανειολήπτης πληρώνει τελικά  (στη λήξη της νέας σύμβασης), τόκους υπερπολλαπλάσιους από αυτούς που θα πλήρωνε αν ΔΕΝ είχε αντικαταστήσει την παλιά με τη νέα σύμβαση συνότι η τράπεζα έχει εξασφαλίσει την απαίτηση της με εμπράγματη ασφάλεια (προσημείωση στο ακίνητο του οφειλέτη).  Αυτό είναι το εμφανές αποτέλεσμα…
Αυτό που δεν υποψιάζεσαι είναι ότι αν η τράπεζα σε πείσει και τελικά υπογράψεις τη νέα σε αντικατάσταση της παλιάς  σύμβαση,  ΧΑΝΕΙΣ σε μεγάλο  βάθος  χρόνου το δικαίωμα να υπαχθείς στις ευεργετικές διατάξεις του ν. 3869/10  (βλ. άρθρο 1 παρ. 2 ΔΕΝ επιτρέπεται η ρύθμιση οφειλών που: α) έχουν αναληφθεί το τελευταίο έτος πριν την υποβολή της αίτησης για την έναρξη της διαδικασίας …). Οι τράπεζες λοιπόν  προσπαθούν συντονισμένα ώστε να ανασχεθεί πάση θυσία η τάση της μαζικής προσφυγής των δανειοληπτών στα δικαστήρια, διότι  γνωρίζουν ότι α) τους επόμενους μήνες οι αιτήσεις για δικαστική ρύθμιση των χρεών θα  πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας και β) ότι με οδηγό την πρώτη απόφαση τα δικαστήρια θα διαγράψουν μεγάλο μέρος των οφειλών των πολιτών προς τις τράπεζες.
Περαιτέρω, με την προσημείωση υποθήκης που η τράπεζα απαιτεί ταυτόχρονα με την υπογραφή της νέας σύμβασης, επιτυγχάνεται η εξασφάλιση της απαίτησης της τράπεζας ακόμη και στο ενδεχόμενο της δικαστικής ρύθμισης των χρεών βάσει των διατάξεων του ν 3869/2010, αφού σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 9  ικανοποιείται προνομιακά η  τράπεζα που έχει εμπράγματη ασφάλεια στο εκποιούμενο πράγμα (ακίνητο του οφειλέτη). 

         ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΑΣ.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας και δώστε λύση
σε οικονομικές εκκρεμότητες που σας απασχολούν

ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:  2294049597 & 2294045287
                        (8 γραμμές)