Χρηματοδοτήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Προϋποθέσεις Ανοίγματος
ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η ενότητα αυτή θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε στην επιλογή της διεθνούς τράπεζας ώστε να μείνετε 100% ικανοποιημένοι από την επιλογή σας. Έχουμε προσπαθήσει να επιτύχουμε την απλοποίηση της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσει ο πελάτης μέχρι την επίτευξη του στόχου του.
 
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να ελαχιστοποιήσει την διαδικασία για να πάρετε την τελική σας απόφαση.
 
Παρακάτω είναι τα βήματα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε:
 
Βήμα 1. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα με τις  Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), η οποία περιέχει τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το άνοιγμα ενός διεθνή τραπεζικού λογαριασμού, με σύντομες, αλλά περιεκτικές απαντήσεις. Η ενότητα αυτή, θα σας βοηθήσει να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το πώς να επωφεληθείτε από το άνοιγμα ενός διεθνή τραπεζικού λογαριασμού.
 
Βήμα 2. Στην ενότητα Υπηρεσίες, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα ενός προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού σε μια τράπεζα του εξωτερικού και  πώς η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει για να το επιτύχετε.
 
Βήμα 3. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άνοιγμα ενός διεθνή τραπεζικού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, αφού υποβάλλετε την ερώτησή σας και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
 
Βήμα 4. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αναλυτικότερες γενικές πληροφορίες για όλες ή μερικές από τις συνεργαζόμενες με εμάς τράπεζες, ή είστε λογιστής, δικηγόρος ή σύμβουλος, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
Βήμα 5. Παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμει αν έχετε νόμιμα το δικαίωμα να ανοίξετε διεθνή τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.
 
Βήμα 6. Μόλις κάνετε την πρώτη σας αξιολόγηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, fax, τηλέφωνο ή με την υποβολή ερώτησης στη φόρμα επικοινωνίας, προσδιορίζοντάς μας όλες τις απορίες και τις ανάγκες σας. Εμείς, θα εξετάσουμε το αίτημά σας, θα αναλύσουμε τις πληροφορίες σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. Επίσης, θα σας ενημερώσουμε για κάθε επιπρόσθετο κόστος που πιθανόν προκύψει κατά τη διαδικασία ανοίγματος του προσωπικού σας διεθνή τραπεζικού λογαριασμού αλλά και για την αμοιβή μας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
 
Βήμα 7. Θα προχωρήσουμε τη διαδικασία της αίτησής σας με τον πιο οικονομικά αποδοτικό και έγκαιρο τρόπο. Θα σας ενημερώνουμε επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο της αίτησης και για τη στιγμή που θα έχει φτάσει στην ολοκλήρωσή της.
 
2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε απευθείας με τη virvilis financial solutions στα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε να κάνετε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε για το άνοιγμα λογαριασμού στη διεθνή τράπεζα της επιλογής σας αλλά και για κάθε επιπλέον πληροφορία και συμβουλή που θα χρειαστείτε.
 
Εάν επιθυμείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας για το άνοιγμα διεθνή τραπεζικού λογαριασμού, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας για να σας εξυπηρετήσει το αρμόδιο τμήμα.
 
3. ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
 
Το άνοιγμα ενός διεθνή τραπεζικού λογαριασμού αποτελεί πλέον μια εύκολη διαδικασία, όταν γίνεται από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο-συνεργάτη. Στόχος μας στη virvilis financial solutions είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν απλούστερη τη διαδικασία ανοίγματος ενός διεθνή τραπεζικού λογαριασμού, να σας καθοδηγήσουμε για τη διαδικασία που απαιτείται αλλά και να σας παρέχουμε τις απαραίτητες συμβουλές και καθοδήγηση που χρειάζεστε για αυτή σας την κίνηση, για το άνοιγμα του προσωπικού σας διεθνή τραπεζικού λογαριασμού.  
 
Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της αίτησής σας, επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρία μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή συμπληρώστε την on line αίτηση
 
ΕΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.