Νo time
  Ασφαλιστής ή direct
  Ζωής κ Υγείας
  Νοσοκομειακή Περίθαλψη
  Ασφάλιση Δανείου
  Παιδί
  Μέσα μεταφοράς
  Αυτοκίνητο
  Μοτοσυκλέτα
  Σκάφος
  Περιουσίας
  Κατοικιών
  Επαγγελματικών Χώρων
  Γενικές Ασφαλίσεις
  Συνταξιοδοτικά
  Επενδυτικά
  Ομαδική Ασφάλιση
  Ειδικές Κατηγορίες
  Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος
  Κλάδος Αστικής Ευθύνης
  Αστική Ευθύνη Ιατρών
  Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών
  Κλάδος Κλοπής και Εμπιστοσύνης
  Επιχειρήσεις Εστίασης
  Κλάδος Ειδικών Κινδύνων
  Ασφάλιση επί πιστώσει Πωλήσεων
  Ασφάλεια σε θάλασσα & Αέρα
  Απαγωγής & Λύτρων
  Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών
  Ακύρωσης Γεγονότος
  Έργων Τέχνης
  Bankers Blanket Policy
  Προϊόντα μέσω ΕΤΕ
 
Κατοικιών

Σπίτι ΜΟΥ
 

Το σπίτι σας είναι o δικός σας πολύτιμος χώρος. Εκεί εκφράζονται τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής και κατοικούν τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα. Εξασφαλίζοντας το, προστατεύετε κάτι που είναι μοναδικό για εσάς και την οικογένειά σας.
Η Εταιρία μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε το σπίτι σας, γιατί γνωρίζει καλά ότι είναι ο χώρος που σας κάνει να νιώθετε θαλπωρή και ασφάλεια.
 

ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΥΡΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΥ, ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ

Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, προστατεύουν απόλυτα το σπίτι σας από πλήθος κινδύνων που το απειλούν. Τα μοναδικά αυτά προγράμματα, εξασφαλίζουν την κάλυψη όλων των κατοικιών, με συνδυασμούς παροχών, που οργανώνονται σε διαφορετικά πακέτα τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των τραπεζών.

Γιατί να πληρώνετε πολλά ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε τα ίδια με λιγότερα χρήματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Ζητήστε μας προσφορά και δείτε τη διαφορά.

 

*Αναλαμβάνουμε δωρεάν τη συννενόηση με τη τράπεζα για την εκχώρηση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου και αντικατάσταση με το ήδη υπάρχον.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΑΤΗΣΤΕ εδώ

και ζητήστε τη προσφορά σας
πληρώστε μέχρι και το 1/3 της αξίας του σημερινού συμβολαίου σας

Σώστε τα ευρώ σας !

Σημείωση

Είναι σημαντικό να ασφαλίσετε την κατοικία σας στην πλήρη αξία της. Με τον πληθωρισμό, το ΦΠΑ και την αύξηση του κόστους κατασκευών μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι είχατε υποασφαλίσει την περιουσία σας.

Σύμφωνα με τις ασφαλιστικές αρχές, αν ένα κτίριο ή το περιεχόμενό του κατά τη στιγμή της ζημιάς, αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη αξία από το ασφαλισμένο ποσό, τότε ο ασφαλιζόμενος θεωρείται συνασφαλιστής, δηλαδή θα κληθεί να πληρώσει ένα μέρος της ζημιάς.

Τηλ:  2294049597  &  2294045287
                                (8 γραμμές)                  

e-mail: financial-solutions@virvilis.gr

Κα  Γκλέζου Ελπίδα
              &
Κα  Βασιλείου Εύη

 
Η ασφάλιση του σπιτιού μου
περισσότερα